Despre noi

Cine Suntem

S.C. TCI Contractor General SA este o societate de constructii ce intruneste peste 65 ani de activitate in acest domeniu.

S.C. TCI CONTRACTOR GENERAL S.A. provine din cadrul Trustului de Constructii Industriale din Cluj-Napoca, fondat în anul 1952, care a fost principalul executant al constructiilor din Nordul Transilvaniei, precum si din alte zone ale tarii, fiind specializat în lucrari de constructii în domeniile metalurgie, siderurgie, chimie, agricultura, industrie alimentara, lucrari hidrotehnice, lucrari civile, sociale si administrative.

Obiectivul principal al societatii noastre este ca prin realizarea unui nivel european de calitate sa obtinem o pozitie conducatoare pe piata în raport cu concurenta, la parametrii care sa fie întotdeauna în conformitate cu asteptarile clientilor nostri.

Dorim sa avem relatii de afaceri reciproc avantajoase, cladite pe un spirit de responsabilitate si al increderii reciproce, sa fim profitabili pentru toate grupurile cu care interactionam , ceea ce ne impune un spirit de inalt nivel etic.

Suntem oameni obisnuiti cu MUNCA CINSTITA, rezultatele bune obtinute se datoreaza unui spirit de ECHIPA, unita in jurul valorilor comune si dedicate aceluiasi scop.

Pentru pastrarea prestigiului pe piata CONSTRUCTIILOR, S.C. TCI C.G. SA se bazeaza pe  profesionalismul angajatilor, pe experienta acestora, pe dorinta si seriozitatea cu care trateaza toate aspectele privind calitatea muncii, pe dotarile tehnice moderne proprii pe care le detine si cu ajutorul carora asigura realizarea unui inalt nivel de calitate.

Am impus ca fiecare angajat sa se implice pentru identificarea surselor de erori si pierderi din procedurile si procesele noastre, pentru economisirea resurselor care se irosesc pentru corectarea neconformitatilor în vederea realizarii nivelului de calitate dorit.

Calitatea este principiul de baza al societatii noastre.

Sistemul integrat de management al calitatii si protectiei mediului este la S.C. TCI C.G. SA nu numai o metoda, aceasta constitue o atitudine si un mod de lucru, reglementat si certificate avand ca regula SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005  si SR OHSAS 18001:2008


Scurt Istoric

sediu-tci-cluj

  • 1952 – se infiinteaza Ministerul Constructiilor si Materialelor de Constructii care avea in componenta 10 Trusturi, printre care si Trustul de constructii nr. 9 Cluj.
  • 1970 –  se infiinteaza Ministerul Constructiilor Industriale
    – Se comaseaza ICM Cluj cu I9 Cluj si se infiinteaza TCInd. Cluj – Trustul de Constructii Industriale.
  • 1992 – prin HGR nr. 52/1991 se desfiinteaza toate structurile organizatorice ale MCInd si se infiinteaza societatile comerciale, inclusiv S.C. TCI CONTRACTOR GENERAL SA Cluj-Napoca.
  • 1996 – – S.C. TCI CONTRACTOR GENERAL SA – s-a privatizat, in acest moment avand capital integral privat.

Misiune

Calitatea este principiul de baza al societatii noastre.

Valori

Satisfacția clientului este o prioritate pentru noi.


Clienti

primaria-cluj
uti2
primaria bistrita
babes
floresti
lukoin2